Header verleden, heden & toekomst

Aanbod woningen

Het verborgen geheim

Het Verborgen Geheim bestaat in totaal uit ongeveer 170 koopwoningen die tussen 2016 en 2023 in meerdere fases worden gerealiseerd op Heijplaat. Alle huizen worden volledig nul-op-de-meter gebouwd. Dit betekent dat je huis net zoveel energie opwekt als verbruikt. Daarmee is Het Verborgen Geheim uniek in Rotterdam.

De eerste 3 fasen zijn helemaal uitverkocht en de eerste woningen in fase 1 zijn opgeleverd. De wijk gaat zich nu écht al vormen. Qua architectuur passen de huizen perfect bij de bouwstijl van het originele tuindorp. De wijk wordt ruim van opzet met veel groen, heel veel ruimte voor kinderen om te spelen en voldoende parkeergelegenheid. Een heuse parel op Heijplaat! 

 

25 MEI 2018 START VERKOOP FASE 4

Op 25 mei start de verkoop van fase 4 in Het Verborgen Geheim. In deze fase komen 30 eengezinswoningen in dezelfde stijl als type Kiel en Mast in fase 2 en 3. Mooie eengezinswoningen in twee breedte maten en twee kleuren metselwerk. Wil je meer weten over de woningen in fase 4? Lees dan snel verder!

Mast - Eengezinswoningen

Mast

Eengezinswoningen

Bij type Mast heb je keuze uit circa 114 of 121 m2 woonoppervlak. De wit gekeimde gevels met bruine detaillering en de schuine kap met antraciete dakpan maken deze woningen echt een plaatje. 

Standaard is de woning voorzien een open keuken, woonkamer met glazen pui en deur naar de tuin, drie slaapkamers en badkamer op de eerste verdieping. Heb je meer kamers nodig? Dan biedt de vrij indeelbare zolderruimte uitkomst.

De woningen hebben een diepe achtertuin met houten berging en achterom.

Prijzen vanaf 252.500 v.o.n.


Lees meer >
Kiel - Rijwoningen

Kiel

Eengezinswoningen

De eengezinswoningen van het type Kiel zijn ideaal voor (jonge) gezinnen. De woningen beschikken allemaal over een mooie achtertuin met vrijstaande houten berging en achterom. De voortuin met groene haag en de luifel boven de deur geven de woning een vriendelijke uitstraling.

De woonoppervlakte is circa 121 m2. Standaard is de woning voorzien een open keuken, woonkamer met glazen pui en deur naar de tuin, drie slaapkamers en badkamer op de eerste verdieping. Heb je meer kamers nodig? Dan biedt de vrij indeelbare zolderruimte uitkomst.

Prijzen vanaf 260.500 v.o.n.


Lees meer >

Situatiekaart

Situatiekaart

BOUWNUMMER

Type
Kamers
Woonoppervlak m2
Prijs
Beschikbaarheid Te koop