Header verleden, heden & toekomst

Aanbod woningen

Het verborgen geheim

Het Verborgen Geheim in Rotterdam bestaat in totaal uit ongeveer 170 nieuwbouw koopwoningen die tussen 2017 en 2023 in meerdere fasen worden gerealiseerd op Heijplaat. Alle huizen worden gasloos en volledig nul-op-de-meter gebouwd. Dit betekent dat je huis net zoveel energie opwekt als verbruikt. Daarmee is Het Verborgen Geheim uniek in Rotterdam.

Het Verborgen Geheim groeit
De wijk gaat zich al écht vormen. In het voorjaar van 2018 ontvingen alle kopers van fase 1 de sleutel van hun woning in Het Verborgen Geheim. Vanaf het eerste kwartaal van 2019 werden fase 2 en 3 opgeleverd. De woningen van fase 4 werden in het eerste kwartaal van 2020 opgeleverd en ook de woningen van fase 5 zijn inmiddels opgeleverd. Qua architectuur passen de huizen perfect bij de bouwstijl van het originele tuindorp. De wijk wordt ruim van opzet met veel groen, heel veel ruimte voor kinderen om te spelen en voldoende parkeergelegenheid. Een heuse parel op Heijplaat! Wil je het zelf zien? Kom langs!

Fase 7
Op dinsdag 29 september 2020 start om 15:00 uur de digitale verkoop van fase 7! 20 nul-op-de-meter-woningen in de drie woningtypes Kiel, Mast en Brug. Bekijk hieronder het woningaanbod en kies vanaf de start verkoop jouw favoriete bouwnummer in de situatiekaart.

Heb je interesse in een woning? Houd de website en Facebookpagina in de gaten en neem contact op met Ooms Makelaars

 

Kiel - Rijwoningen

Kiel

5 Eengezinswoningen

De ruime eengezinswoningen van type Kiel hebben een woonoppervlakte van circa 121 m2. De voortuinen met groene haag en de luifels boven de voordeuren geven de woningen een vriendelijke uitstraling. De achtertuinen van type Kiel liggen op het oosten. Parkeren doe je op je eigen parkeerplaats.

Mast - Eengezinswoningen

Mast

9 Eengezinswoningen

Ook de woningen van type Mast hebben een woonoppervlakte van circa 121 m2. De wit geschilderde gevels met fraaie detailleringen uitgevoerd in donkerbruine bakstenen maken deze woningen echt een plaatje om te zien. Achter de woning heb je een eigen parkeerplaats.

Brug - Twee-onder-één-kapwoningen

Brug

6 Twee-onder-één-kapwoningen

De ruime twee-onder-één-kapwoningen hebben een woonoppervlakte van circa 150 m2. De rijke detaillering en het gebruik van verschillende gevelstenen, geven elke woning een eigen gezicht. De voortuin biedt je een mooi uitzicht op het park voor de deur. De auto parkeer je makkelijk op je eigen oprit. De achtertuinen met achterom, zijn absoluut riant te noemen. Door de ligging op het zuidwesten kun je er heerlijk van de zon genieten. Voor wie rust en ruimte zoekt, is type Brug de absolute aanrader.

Situatiekaart

Situatiekaart