Gegarandeerd nul-op-de-meter

Wat kun je besparen?

Besparing

Koop je een huis in Het Verborgen Geheim, dan heb je minimale maandelijkse energiekosten. Je betaalt namelijk alleen een vast tarief voor de huur van de warmtepomp en zonnepanelen. Deze huursom is altijd lager dan wat je normaal gesproken voor energie betaalt.
Als je wilt, kun je de energiebesparende installaties ook kopen en meefinancieren in je hypotheek. Bij het kopen van een nul-op-de-meterwoning kun je tot maximaal € 27.000 extra hypotheek krijgen.

Wil je hierover meer weten? Neem gerust contact op met de financieel adviseurs van Ooms, via T: 010 - 424 88 10 of E: hypotheek@ooms.com. Zie ook www.oomsfinancieeladviseurs.com.

De techniek

Techniek

Alle 170 huizen in Het Verborgen Geheim zijn gegarandeerd nul-op-de-meter. Dit betekent dat de energiemeter in je woning aan het eind van een jaar op dezelfde stand staat als aan het begin van het jaar. De zonnepanelen op het dak wekken voldoende stroom op voor zowel de installaties in de woning als alle huishoudelijke apparatuur. Elke woning heeft een eigen warmtepomp met bodemlussen in de grond, die de woning verwarmt in de winter en koelt in de zomer. Daarnaast zijn de woningen extra energiezuinig dankzij het drievoudig-glas en de warmte terugwinunits die gebruikt worden voor ventilatie en douchewater.

Bekijk hier de animatie over de werking van warmte- en koudeopslag.

Nul-op-de-meter wonen: zo werkt het

Klimaatgarant